Cosmetic-center-My-Skin

Терапия Deep Hydration Facial на Medik8

Терапия Deep Hydration Facial на Medik8

Интензивна хидратираща и възстановяваща терапия, специално създадена за суха и дехидратираща кожа, но подходяща и за всяка друга, която следствие на медикаментозно или атмосферно въздействие се чувства дехидратирана, суха и повяхнала. Възвръща жизнеността и еластичността на кожата като я хидратира в дълбочина. Богатата подхранваща Ultimate Recovery Маска в комбинация с хидратиращия серум Hydr8 ™ B5 с високо съдържание на хиалуронова киселина, преобразяват кожата. Хидратират, изравняват тена, подхранват, тонизират и оставят копринено гладък и сияен вид . С тази ефективна терапия постигаме максимални нива на влага в кожата, възстановяваме комфорта и естествения блясък.

  Подходяща при:

 • тънка и отпусната кожа
 • кожа без тонус
 • кожа с видими бръчици
 • суха и дехидратирана кожа
 • повяхнала кожа

Резултати след терапията:

 • кожата е тонизирана и отпочинала
 • очите имат младежко излъчване
 • кожата е с равен тен и блясък
 • появилите се бръчки са изгладени и се забавя появата на нови.

Терапията започва с дегримиране и почистване на лицето с  Eyes & Lips Micellar Cleanse, Cream Cleanse, Daily Refresh Balancing Toner

Първата ексфолация се прави с Bamboo Micro Polish™ Cream Cleanse и има за цел да подготви кожата за последващите стъпки, които ще доведат до желаната гладка кожа с изравнен тен.

Пристъпва се към тонизиране на кожата с Daily Refresh Balancing

Прави се екстракция (пара) с Ultimate Recovery Cream и защита на очите и устните с Eyes & Lips Micellar Cleanse.

Следва второ ексфолиране със Superfacial, което допринася за въздействие на по-дълбоки нива на кожата, където всъщност се крият клетките с повишена пигментация.

След ексфолация следва тонизиране с Daily Refresh Balancing, който връща и задържа влагата в кожата и премахва чувството за опъване на кожата, следствие на ексфолациите.

Следва времето за релаксиращ масаж с Age Defying Oil, време в което кожата има възможност да се възстанови напълно от предхождащите процедури.

Нанася се маска Ultimate Recovery Маска, която е наситена с Хиалурон и овлажняващи агенти, за пълното подхранване и витализиране на кожата.

Финално се коригира с Hydr8™ B5 Serum и се нанася серум  C- Tetra.

Хидратираме с Fractured Emulsion, преди да я защитим от външните влияния.

Защитаваме кожата с  Daily Radiance Vitamin C Cream, а очите и устните с C- Tetra eye serum ,Illuminating Eye Balm ,Mutiny Балсам за устни и финализираме с слънцезащита Physical Sunscreen P09155.

 

Цена:  85 лв.

Времетраене:  60 минути
Препоръчителни брой терапии: 6 процедури 

Честота: през 15 дни

Препоръчително е използването на домашна грижа, защото както знаем е изключително важно как поддържаме кожата си! Ето и препоръките от нас, които ще ви помогнат максимално бързо и дълготрайно да постигнете и задържите така бленуваното подмладяване и ревитализиране на кожата чрез принципа на марката Medik8 – CSA.

 • Препоръчителна домашна грижа:

Сутрин: Tetra Luxe и Advanced Day Total Protect

Вечер:  Intelligent Retinol 3,6,10 /  или Bakuchiol Peptides при бременност, кърмене или много чувствителни кожи/

Времетраене:

55 минути
Цена: 50 лева
 •  

60 мин.

85лв.

2 / месец

ПРОМОЦИИ

ПРОМОЦИИ ДО КРАЯ НА ЮНИ:

КОЗМЕТИЧНИ ПРОДУКТИ НА ПРОМОЦИЯ  ПРЕЗ ЮНИ: