Cosmetic-center-My-Skin

Терапия Brightening Platinium Facial на Medik8

Терапия Brightening Platinium Facial на Medik8

Луксозна терапия на Medik8, която ефективно се бори с упоритата пигментация, следствие на медикаменти, белези, интервенции и излагане на слънце! Терапията стимулира синтеза на колаген и изравнява тена, озарява лицето и премахва следите от умора. За блестяща кожа, която заслужавате!

  Подходяща при:

 • матирана кожа със следи на умора
 • кожа с нездрав цвят
 • кожа с видими бръчици
 • суха и дехидратирана кожа
 • зряла кожа

Резултати след терапията:

 • кожата е тонизирана и отпочинала
 • ревитализирана кожа
 • кожата е с равен тен и блясък
 • тъмните пигментни петна са туширани

Терапията започва с дегримиране и почистване на лицето с Eyes & Lips Micellar Cleanse ,Surface Radiance , Daily Refresh Balancing Toner.

Първата ексфолация се прави с  Bamboo Micro Polish™ ,Surface Radiance и има за цел да подготви кожата за последващите стъпки, които ще доведат до желаната гладка кожа с изравнен тен.

Пристъпва се към тонизиране на кожата с Daily Refresh Balancing Toner

Прави се екстракция (пара) с Ultimate Recovery Cream и защита на очите и устните с Eyes & Lips Micellar Cleanse.

Следва второ ексфолиране със Superfacial, което допринася за въздействие на по-дълбоки нива на кожата, където всъщност се крият клетките с повишена пигментация.

След ексфолация следва тонизиране с Daily Refresh Balancing, който връща и задържа влагата в кожата и премахва чувството за опъване на кожата, следствие на ексфолациите.

Следва времето за релаксиращ масаж с Age Defying Oil, време в което кожата има възможност да се възстанови напълно от предхождащите процедури.

Нанася се маска Age Defying Platinum Mask, която е наситена с Хиалурон и овлажняващи агенти, за пълното подхранване и витализиране на кожата.

Финално се нанася серум  C- Tetra

Защитаваме кожата с  Daily Radiance Vitamin C Cream, а очите и устните с C- Tetra eye serum ,Illuminating Eye Balm ,Mutiny Балсам за устни и финализираме с слънцезащита Physical Sunscreen P09155.

Цена:  85 лв.

Времетраене:  60 минути
Препоръчителни брой терапии: 6 процедури 

Честота: през 15 дни

 

 

Препоръчително е използването на домашна грижа, защото както знаем е изключително важно как поддържаме кожата си! Ето и препоръките от нас, които ще ви помогнат максимално бързо и дълготрайно да постигнете и задържите така бленуваното подмладяване и ревитализиране на кожата чрез принципа на марката Medik8 – CSA.

 

 • Домашна грижа:

Сутрин: Super C Ferulic Serum и Advanced Day Total Protect

Вечер:  Retinol Intense / Cristal Retinal или  Intelligent Bakuchiol при бременност, кърмене или много чувствителни кожи.

 

Времетраене:

55 минути
Цена: 50 лева
 •  

60 мин.

85 лв.

2 / месец

ПРОМОЦИИ

ПРОМОЦИИ ДО КРАЯ НА ЮНИ:

КОЗМЕТИЧНИ ПРОДУКТИ НА ПРОМОЦИЯ  ПРЕЗ ЮНИ: