Cosmetic-center-My-Skin

Ултразвуков пилинг с лечебен масаж

Ултразвуков пилинг с лечебен масаж

Пилингът е подходящ за мазна и акнетична кожа във всички възрасти. Лицето се подготвя предварително с йонизирана пара и се почиства от грима и замърсяванията. Нанася се гликолова киселина, която се неутрализира след няколко минути.

Кожата се почиства с ултразвукова шпатула, която премахва мъртвите клетки на най-горния слой на кожата. Прави се 15 минутен сух масаж за да се ускори кръвоснабдяването на повърхностния слой на епидермиса и да се ускори движението на кръвта и лимфата и така кожата да се възстанови по-бързо.

За 10 мин се нанася серум с хиалурон и се поставя фотонна маска със синя светлина, която предотвратява възпалителните процеси и формирането на акнето. Следва маска, която успокоява и подхранва кожата, като я овлажнява и заглажда. Върху околоочния контур се нанася серум с хиалурон за възстановяване на плътността на кожата в зоната на очите. Нанася се финален крем с матиращ и успокояващ ефект и слънцезащитен фактор.


След процедурата се чувствате релаксирана, с гладка и сияйна кожа и веднага можете да се върнете към работа или ежедневните си ангажименти. Ултразвуковия пилинг е препоръчително да се прави веднъж месечно в есенно-зимния сезон.

Очакваме Ви в козметичен център My skin!

Времетраене:

55 минути
Цена: 60 лева
  •  

55 мин.

60 лв.

1 / месец

ПРОМОЦИИ

ПРОМОЦИИ ДО КРАЯ НА ЮНИ:

КОЗМЕТИЧНИ ПРОДУКТИ НА ПРОМОЦИЯ  ПРЕЗ ЮНИ: