Cosmetic-center-My-Skin

Ръчно почистване на лице

Ръчно почистване на лице

Процедурата е подходяща за всички типове кожа. След деликатното премахване на грима подготвяме кожата с топлинно отпускане с йонизирана пара. Следва приятен масажа със серум, който омекотява комедоните и деликатно премахва мъртвите клетки от най-горния слой на кожата. Така ексфолираната и отпусната кожата по-лесно и безболезнено се почиства от натрупаните замърсявания и комедоните (черните точки).

 

Ръчната екстракция се извършва с еднократни кърпи за индивидуално използване. След почистването се прави сух масаж на лицето и процедура с Дарсонвал. Тази процедура подобрява кръвообращението, дезинфекцира обработените участъци и предотвратява зачервявания тя и отоците от почистването. Следва маска, която е съобразена с индивидуалните нужди на кожата след почистването в рамките на 10 Мин.

 

Кожата се чувства освежена и възстановена от почистването. Следва процедура със студен чук със серум с Хиалурон, която стяга, овлажнява и възстановява и има за цел окончателно да стегне, охлади и възстанови усещането на кожата на лицето.

 

След края на всички процедури вашата кожа е видимо освежена, подмладена и стегната без следи от почистването и можете веднага да се върнете на работа или към ежедневните си ангажименти. За постигане на дълготрайно изчистване на кожата е желателно веднъж месечно да повтаряте процедурата.

 

Очакваме Ви отново в козметичен център My Skin!

Времетраене:

55 минути
Цена: 60 лева
  •  

55 мин.

60 лв.

1 / месец

ПРОМОЦИИ

ПРОМОЦИИ ДО КРАЯ НА ЮНИ:

КОЗМЕТИЧНИ ПРОДУКТИ НА ПРОМОЦИЯ  ПРЕЗ ЮНИ: