Cosmetic-center-My-Skin

Процедура за тяло с Venus Legacy:

Процедура за тяло с Venus Legacy:

Технологията на Venus Concept – Venus Legacy е иновативно решение и неинвазивен метод за третиране на целулит, оформяне на тялото и стягане на кожата. Използвайки 4D технологията, като не хирургичен метод за третиране на целулит и отпусната кожа, както и конкуриране на тялото, процедурата е уникален пробив в естетичната медицина и избиран от стотици доволни клиенти. За по-красиво и изваяно тяло, склуптурирано  неоперативно, Venus Legacy е най-добрият избор!

  • Една процедура се равнява на 10 Антицелулитни маноални масажа!
  • Сега е по-лесно от всякога да редуцираш целулита и да се подготвиш за лятото!
  • Ефектите от иновативната технология на Venus Legacy са много и повече от впечатляващи. Освен стягане на тялото и редуциране на упорития целулит, можеш да се радваш на намаляване на обиколката.

Цени за процедури 30 минути – ЕДНА от Зоните тяло – корем, паласки, ръце, бедра отпред, бедра отзад, седалище, прасци, зона сутиен:

Цени за процедури 60 минути – ДВЕ от Зоните тяло – корем, паласки, ръце, бедра отпред, бедра отзад, седалище, прасци, зона сутиен:

Цени за процедури 90 минути – ТРИ от Зоните тяло – корем, паласки, ръце, бедра отпред, бедра отзад, седалище, прасци, зона сутиен:

Цени за процедури 120 минути – ЧЕТИРИ от Зоните тяло – корем, паласки, ръце, бедра отпред, бедра отзад, седалище, прасци, зона сутиен:

ПРОМОЦИИ

ПРОМОЦИИ ДО КРАЯ НА ЮНИ:

КОЗМЕТИЧНИ ПРОДУКТИ НА ПРОМОЦИЯ  ПРЕЗ ЮНИ: