Cosmetic-center-My-Skin

Процедура за лице с Venus Legacy

Процедура за лице с Venus Legacy

Апарата разполага с 4 различни технологии, които работят едновременно за постигане на максимална ефективност и дълготрайност в борбата с бръчките, отпуснатата кожа и равномерния тен на лицето и то с максимална степен на безопасност и комфорт.


Venus Legacy стяга и витализира кожата на лицето, шията и деколтето, докато се наслаждавате на най-търсената естетическа процедура за лице. Препоръчва се пакети от 6 – 8 процедури, които се извършват през 8-10 дни, така клетките които се обновяват на 21-25 дни в зависимост от метаболизма, ще бъдат напълно обновени в новият им жизнен цикъл. 

Повтарянето на процедурите в рамките на този период на обновяване, клетките придобиват ”навика” да се самоподдържат в това ново състояние.  Venus Legacy връща жизнените функции на младата кожа и поддържа процеса дълго. След терапия от 8 процедури, гарантираме поддържане на резултата в рамките на 12 – 18 месеца, с поддържащи процедури през 2 месеца,  като този ефект е индивидуален и зависи от метаболизма на тялото.

Какъв е ефекта от процедурите с апарата:

  • Стяга кожата на лицето, шията и деколтето;
  • Подобрява плътността на кожата;
  • Изглажда финните бръчици и заглажда контура на лицето.

Какво трябва да знаем за процедурите с Venus Legacy:

  • Процедурите са подходящи за всеки тип кожа, за лица между 18 и 65 години, като първоначално се прави консултация на място;
  • Продължителността на процедурата зависи от зоната и нуждата, като може да варира между 30 и 120 мин.;
  • За максимален и дълготраен ефект за препоръчват пакети за 8 и 10 процедури.

Технологиите в апарата Venus Legacy:

  • Мултиполярна радиочестота (RF) на Venus Legacy е уникална с това, че прониква равномерно и концентрирано върху цялата третирана зона. Тя загрява тъканта бързо, безболезнено и плътно в дълбочина до 3,5 см., достатъчна да обхване подкожието и мастните натрупвания. Стимулира се процесът на колагенеза – производството на колаген и еластин, а фибри лактите се стягат.
  • Технологията на пулсиращите магнитни полета (PEMF) стимулира по-доброто кръвообращение на избраната от вас зона и производството на нови кръвоносни съдове там. Така се подобрява захранването на клетките и обогатяването им с кислород и хранителни вещества. Засилва се регенерирането на кожата в зоната на третиране и се подобрява нейния релеф.
  • VariPulse (VP) позволява регулирано импулсно всмукване за дълбоко проникване на енергията в тъканите, лимфен дренаж и стимулиране на кръвообращението. Обемът на мастните клетки се намалява и те се наместват правилно, като придават на кожата гладък и равномерен вид.
  • RealTime Thermal Feedback помага за следенето на температурата на третираните зони в реално време. Вградения термометър дава възможност за постоянен контакт и анализ, а това позволява равномерно и постоянно загряване на тъканите в дълбочина.

Поглези кожата си с процедурите с  Venus Legacy и тя ще Ви бъде благодарна!

Цени за процедури ЛИЦЕ:

Цени за процедури ЛИЦЕ + БРАДИЧКА + ШИЯ:

Цени за процедури ОКОЛООЧЕН КОНТУР:

ПРОМОЦИИ

ПРОМОЦИИ ДО КРАЯ НА ЮНИ:

КОЗМЕТИЧНИ ПРОДУКТИ НА ПРОМОЦИЯ  ПРЕЗ ЮНИ: