Cosmetic-center-My-Skin

Почистваща терапия за мазна и акнетична кожа на лице

Почистваща терапия за мазна и акнетична кожа на лице

Процедурата e подходяща за всеки тип кожа и възраст и включва масаж на лицето с отпускащ ефект на кожата и подготовка за ръчната екстракция с предварително омекотяване на комедоните и ексфолация. Почистване с Фокус върху комфорта на клиента. След почистването кожата се дезинфекцира и се прави маноален сух масаж и лечебна терапия с Дарсонвал, която успокоява кожата и има аналгезивен ефект. Процедурата помага за бързото заздравяване на наранените участъци и стяга порите.

Подобрява секрецията и постига неутрално PH на кожата. Процедурата забавя стареенето и предпазва от образуването на бръчки и стяга кожата. Следва дълбоко почистваща колагенова маска на лицето и шията, след което кожата се матира с флуид обогатен с кислород чрез ултразвук, така лицето придобива здрав и кадифен вид на кожата. В зоната на очите се втрива ревитализиращ серум, който стяга и уплътнява финните линии, като ги заглажда. Финалния енергизиращ крем прави лицето и шията гладки с равномерен тен, който придава здрав и свеж вид на изражението.


Процедурата е подходяща за мъже, жени и младежи в подрастваща възраст, които имат наследствен или друг тип обремененост. Терапията е приложима и върху гръб и гърди, когато и те са засегнати от акне или комедони.


След края на терапията можете веднага да се върнете към нормалният си ежедневен ритъм, без да се притеснявате от следи и белези от процедурата.

  • Изчистен и сияен тен;
  • Гладка и освежена кожа;
  • Здравословно излъчване;
  • Релаксирана кожа с уплътнен контур.

Времетраене:

55 минути
Цена: 70 лева
  •  

55 мин.

70 лв.

ПРОМОЦИИ

ПРОМОЦИИ ДО КРАЯ НА ЮНИ:

КОЗМЕТИЧНИ ПРОДУКТИ НА ПРОМОЦИЯ  ПРЕЗ ЮНИ: