Cosmetic-center-My-Skin

Почистваща терапия за мазна и акнетична кожа на тяло

Почистваща терапия за мазна и акнетична кожа на тяло.

Терапията e подходяща за всеки тип кожа и възраст и включва масаж на тялото с отпускащ ефект на кожата и подготовка за ръчната екстракция с предварително омекотяване на комедоните и ексфолация. Почистване с Фокус върху комфорта на клиента. След почистването кожата се дезинфекцира и се прави маноален сух масаж и лечебна терапия с Дарсонвал, която успокоява кожата и има аналгезивен ефект. Процедурата помага за бързото заздравяване на наранените участъци и стяга порите. Подобрява секрецията и постига неутрално PH на кожата. Процедурата забавя стареенето и предпазва от образуването на бръчки и стяга кожата. Финалния енергизиращ крем прави кожата гладка и здрава.

Процедурата е подходяща за мъже, жени и младежи в подрастваща възраст, които имат наследствен или друг тип обремененост. Терапията е приложима и върху гръб и гърди, когато и те са засегнати от акне или комедони.


След края на терапията можете веднага да се върнете към нормалният си ежедневен ритъм, без да се притеснявате от следи и белези от процедурата.

  • Гладка и освежена кожа;
  • Релаксирана кожа.

Времетраене на процедурата за гръб или гърди:

25 минути
Цена: 50 лева
  •  

25 мин.

50 лв.

ПРОМОЦИИ

ПРОМОЦИИ ДО КРАЯ НА ЮНИ:

КОЗМЕТИЧНИ ПРОДУКТИ НА ПРОМОЦИЯ  ПРЕЗ ЮНИ: