Cosmetic-center-My-Skin

Почистване на лице с хидратираща терапия и масаж

Почистване на лице с хидратираща терапия и масаж

Процедурата е подходяща за всеки тип кожа, независимо от възрастта. След деликатното премахване на грима подготвяме кожата чрез топлинно отпускане с йонизирана пара и с масаж втриваме серум, който има за цел да ексфолира и “ разроши” най-горния слой на кожата за да може съставките на следващата процедура да проникнат в дълбочина и да се задържат по-дълго. 

Следва почистване на лицето и подготовката му за масажа със серум, с обогатен състав на витамини и минерали и колаген, важни за задържането на влагата и подхранващите съставки в епидермиса. Лицето се оставя със серума за 10 Мин под фотонна маска с червен цвят за намаляване на порите и изглаждане на тена, възстановява повредената кожа.

След релаксиращата процедура се нанася овлажняваща маска за 15 Мин. Нанася се стягащ крем, който фиксира ефекта на серума и видимо подмладява кожата. След края на процедурата кожата ви е свежа и озарена, а вие се чувствате презаредена. За постигане на дълготраен ефект е добре да правите почистваща терапия веднъж месечно.

Очакваме Ви отново в козметичен център My skin!

Времетраене:

55 минути
Цена: 70 лева
  •  

55 мин.

70 лв.

1 / месец

ПРОМОЦИИ

ПРОМОЦИИ ДО КРАЯ НА ЮНИ:

КОЗМЕТИЧНИ ПРОДУКТИ НА ПРОМОЦИЯ  ПРЕЗ ЮНИ: