Cosmetic-center-My-Skin

Почистване на лице с лифтинг и подмладяващ ефект, плюс масаж на лице, деколте и врат

Почистване на лице с лифтинг и подмладяващ ефект, плюс масаж на лице, деколте и врат

Терапията е подходяща за всички типове кожи и възрасти. След деликатното премахване на грима, подготвяме кожата чрез топлинно отпускане с йонизирана пара. Следва пилинг маска, която отстранява мъртвите клетки от най-повърхностния слой на кожата и отстранява замърсяванията от ежедневно излагане на прах , грим и козметични кремове у дома.

 

Следва 20 минутен релаксиращ масаж на лицето, деколтето и врата, които отпускат цялото тяло и ни помагат да се презаредим след ежедневния стрес и напрежение на работа. Следва поставянето на интензивни серуми в зоните на бръчките – около очите, назо – лабиалната и Т-зони и подхранващ балсам за устни, които се оставят да действат под фотонна маска на лицето и врата под действието на лилава светлина, която има ефекта на синята и червената светлина в себе си и има лечебен ефект, като повишава клетъчната активност, увеличава метаболизма на клетките и има подмладяващ ефект.

 

Намалява тъмните кръгове под очите и придава свеж и видимо подмладен вид на кожата и шията.  След терапията с маската се нанася финален крем със стягащ ефект със слънцезащитен фактор. След терапията вие се чувствате презаредени, релаксирани и готови да се справите с ежедневните си ангажименти.

Очакваме Ви отново в козметичен център My skin!

Времетраене:

55 минути
Цена: 70 лева
  •  

55 мин.

70 лв.

ПРОМОЦИИ

ПРОМОЦИИ ДО КРАЯ НА ЮНИ:

КОЗМЕТИЧНИ ПРОДУКТИ НА ПРОМОЦИЯ  ПРЕЗ ЮНИ: