Cosmetic-center-My-Skin

Метод на двойно почистване

Expert cleanse pro – Метод на двойно почистване на SKEYNDOR

Двойното почистването е разделено на три основни фази и 10 стъпки. В стъпка 1 с двукомпонентен дегримьор се премахва грима от най-чувствителните части на лицето, като околоочния контур, клепачите, веждите и устните. Следва стъпка 2 – повърхностно почистване. Премахва остатъците от грим и замърсявания, които са се натрупали на повърхността на кожата. След това е стъпка 3 с дълбоко почистване и премахване на излишния себум, бактериите и примесите, образувани в по-вътрешните слоеве на кожата. В стъпка 4 ексфолира е кожата, като премахваме излишните мъртви клетки от външните слоеве на кожата и активира процесите на обновяване.

Отварянето на порите става в стъпка 5. Разширяването на порите улеснява извличането на замърсяването, като комедони и черни точки. Преминаваме към ръчната екстракция, която се извършва с персонални меки кърпи за по-добра хигиена. Със стъпка 7 успокояваме кожата след екстракцията, като кожата се дезинфекцира. Слагаме успокояваща маска в стъпка 8, която унифицира цвета и външния вид на кожата, свива порите и изравнява микрорелефа на кожата. Тонизираме в стъпка 9 със спрей, който освежава, ревитализира, тонизира и балансира pH на кожата. Фъв финалната стъпка 10 се нанася финален крем със защитен фактор, избран според типа кожа.


Процедурата е подходяща за всеки тип кожа и пол. Според състоянието на кожата се назначава периода на необходимо повторение.

Времетраене:

55 минути
Цена: 60 лева
  •  

55 мин.

60 лв.

ПРОМОЦИИ

ПРОМОЦИИ ДО КРАЯ НА ЮНИ:

КОЗМЕТИЧНИ ПРОДУКТИ НА ПРОМОЦИЯ  ПРЕЗ ЮНИ: