Cosmetic-center-My-Skin

Мезотерапии

Мезотерапии

Ако искате да видите незабавен резултат при изглаждане на бръчките, стягане на контура, стягане на порите на лицето, и хидратиране? Отговорът на въпросът Ви е Мезотерапи.


Няма по-ефективен, неинвазивен и достъпен метод за постигане на моментален ефект, без странични действия и без болка. С Мезотерапията може да се въздейства върху всички кожни несъвършенства на кожата на лицето, шията и деколтето. Може да се да се въздейства дори на най-чувствителните зони на лицето, като долен и горен клепач. Процедурите се прилагат целогодишно и са подходящи за всеки тип кожа, възраст и пол.


Самият процес представлява проникване и имплантиране на избраните продукти в точно определена, според зоната, дълбочина. Освен че има моментален видим ефект, Мезотерапията активира естествените процеси на регенериране на кожата, като стимулира синтеза на колаген и еластин. При курс от 6-8 процедури през интервал от 21-23 дни, се постига дълготраен ефект. Процедурите включват следните етапи:


Микро пилинг
– След почистване на кожата се нанася серум с химичен пилинг за 10 мин. и след това се почиства лицето с ултразвукова шпатула. Така нежно се премахва най-горния слой на кожата, отстраняват се замърсяванията от градската среда и грима и се премахват микро комедоните и мъртвите клетки. Така абсорбацията на кожата се завишава стократно.


Микро перфорация
– Еднократен стерилен апликатор се използва с дерма пена, като може да се избере и апликатор с Нано-игли за безигледна мезотерапия. С избрания апликатор се перфорира и стимулира горния слой на кожата и така се създават местата за проникване на избрания продукт. Това ускорява процеса на регенерация на кожата, намалява дифузната бариера на кожата и така по-бързо и по-дълбоко проникват нано филърите.


Криотерапия
– Охлаждането на кожата с тази процедура се прави с цел да се успокои кожата след предхождащите го етапи за да може кожата след края на процедурата да бъде сияйна и подмладена. След нанасянето на финален слънцезащитен крем, можете да се върнете към нормалният си ежедневен работен ритъм. Препоръчително е да не тренирате активно след мезотерапия в следващите 24 часа. Ходенето на басейн, сауна или солариум не се препоръчва 48 часа след процедурата. Добре е да не поставяте силен грим в обработваните зони  да не отмивате кожата за да могат активните съставки да действат максимално дълго.

ЛИЦЕ:

Лице + Шия+ Деколте:

Деколте

Ръце

Околоочен контур

ПРОМОЦИИ

ПРОМОЦИИ ДО КРАЯ НА ЮНИ:

КОЗМЕТИЧНИ ПРОДУКТИ НА ПРОМОЦИЯ  ПРЕЗ ЮНИ: