Cosmetic-center-My-Skin

Ламиниране на мигли

Ламиниране на мигли

Дълготрайно извиване на мигли, или така нареченото ламиниране на мигли е една ефектна и безвредна процедура за човешките мигли.

Без да изисква допълнителна поддръжка, тази терапия прави собствените ви мигли извити , които правят погледа дълбок и изразителен , за период от 2 до 4 месеца.

Важно е да отбележим, че не остават течности, или лепила след процедурата и очите могат да бъдат измити, веднага след нея.

Ето и етапите за постигане на изразителен поглед:

Етап 1

Миглите и клепачът трябва да бъдат почистени от гримове и всякакъв вид кремове.

Етап 2

Клепачът се обезмаслява, посредством специален хидрохлорид, за да може ролката, или подложката да бъде достатъчно стабилна по време на ламинирането, което е важно за фиксирането на миглите.

Забележка: Добре е клиентът да бъде със затворени очи по време на терапията, за собствен комфорт!

Етап 3

Към клепача се прикрепят подходящите ролки, или подложки, спрямо дължината на миглите. Обикновено размерите са 5 (от XS- XL)

Етап 4

С помощта на водоразтворимо лепило се прилепят миглите към ролката, като те трябва да останат подредени както при собствения си растеж.

Етап 5

Нанася се гел 1, който ще извие миглите в подходящата форма. Времето му за действие е 15-20мин.

Етап 6

Прилага се гел 2, който фиксира миглите за време от 12-15мин.

Етап 7

След като вече е минало действието на геловете, ролката се отстранява заедно с тях, с помощта на специален чистител, който бързо и лесно разтваря приложеното лепило.

Миглите вече са извити и по желание на клиента могат да бъдат боядисани със специална боя за мигли и вежди.

След като вече имаме готово ламиниране на миглите, можем да пристъпим към ботокс на мигли.

Какво е ботоксът на мигли?

Ботоксът на мигли може да се направи веднага, след ламиниране на мигли. Той е обогатен със съставки като витамин Е,А, кератин, рициново масло и ботоксилин и е абсолютно безвреден за очите.
Ботоксът на мигли има за цел да уплътни, заздрави и подсили растежа на миглите. Има моментален ефект, като времето за действие на серума е 12-16часа. В този период очите не трябва да бъдат измивани, тъй като серумът трябва да навлезе дълбоко в меланина на косъма.

След като вече сме минали всички стъпки накрая имате едно трайно ламиниране, боядисване и ботокс на миглите с ефект 2-4 месеца.

Времетраене:

55 минути
Цена: 60 лева
  •  

55 мин.

60 лв.

ПРОМОЦИИ

ПРОМОЦИИ ДО КРАЯ НА ЮНИ:

КОЗМЕТИЧНИ ПРОДУКТИ НА ПРОМОЦИЯ  ПРЕЗ ЮНИ: