Cosmetic-center-My-Skin

Лазерно подмладяване с DEKA – Motus AY

Лазерно подмладяване с DEKA – Motus AY

Лазерно подмладяване с Nd:YAG (1064 nm)

Лазерното подмладяване е високотехнологична, неаблативна процедура, която намалява признаците на стареене и постига перфектен, свеж вид на кожата. Nd:YAG лазерът има дължина на вълната 1064 nm и има способността да достига до по-дълбоки слоеве на кожната тъкан в сравнение с други видове лазери.

Наречени „ненараняващи“ лазери, са по-нежни от техния аблативен аналог. „Докато аблативните лазери насочват енергията си към горния слой на кожата, за да подновят най-повърхностните части, неаблативните лазери работят, като насочват енергията си много по-надолу в по-дълбоките тъкани“.

Неаблативните лазери са препоръчителният избор и за хора с по-тъмна кожа, тъй като представляват по-нисък риск от хипер- или хипопигментация.

Тази терапия може да третира комплексно всички белези, причинени от генетични промени, стареене или фотостареене – розацея, разширени пори, пигментации, неравна повърхност на кожата, фини бръчици. Процедурата е доказано ефективна за стимулиране на синтеза на нов колаген.

Колагеновите и еластиновите влакна, както и хиалуроновата киселина са основните структури в дермата, отговорни за еластичността и хидратацията на кожата и придават свеж и младежки вид на излъчването.

С напредването на годините и кожата е изложена на UV радиация, колагеновите и еластиновите влакна се разхлабват. Еластичността им намалява, както и синтеза на хиалуронова киселина.

При процедурите за лазерно подмладяване горният слой на дермата се нагрява до определена температура, което я кара да променя структурата си. Този процес стимулира фибробластите да синтезират нови колагенови и еластинови влакна. Малките кръвоносни съдове намаляват, пигментациите стават по-светли, разширените пори стават по-стегнати, кожата става видимо по-гладка и фините линии намаляват. В зоните с атрофични белези състоянието на кожата видимо се подобрява.

КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАЕМ ЗА ЛАЗЕРНОТО ПОДМЛАДЯВАНЕ С Nd:YAG (1064 nm):

  • Процедурата е подходяща за всеки тип кожа, включително кожа с тен, през цялата година, без опасност от пигментации.
  • Процедурата е подходяща за зоната на лицето, шията, деколтето, ръцете, както и други части на тялото.
  • Няма нужда от анестетичен крем, гел или лед преди процедурата.
  • Процедурата е комфортна, затопляща и релаксираща за пациента.
  • След процедурата е възможно леко зачервяване, което изчезва за няколко часа.
  • Не е необходимо да се прекъсва ежедневието на пациента.
  • Препоръчва се използването на слънцезащитни продукти.
  • За постигане на най-добри резултати са необходими 4 до 6 процедури през 4 седмици.

Цени:

Времетраене:

25 минути
Цена: 30 лева
  •  

30 мин.

250 лв.

1/ месец

ПРОМОЦИИ

ПРОМОЦИИ ДО КРАЯ НА ЮНИ:

КОЗМЕТИЧНИ ПРОДУКТИ НА ПРОМОЦИЯ  ПРЕЗ ЮНИ: