Cosmetic-center-My-Skin

Лазерен карбонов пилинг и подмладяване на кожата

Лазерен карбонов пилинг и подмладяване на кожата

Лазерното подмладяване с карбонов пилинг (laser carbon skin rejuvination) е  процедура, която съчетава два много ефективни метода на лазерния апарат DEKA Modus AY.

С карбоновия пилинг се премахва най-горния слой на кожата, в който се съдържат най-много мъртви клетки, патогени и замърсявания и мастни наслоявания в порите.

Революционното решение е процес на „микроексплозия“ между нано карбоновите частици и лазерния лъч. Процедурата е бърза, напълно безболезнена и  не причинява никакъв дискомфорт. Възстановителния процес е сведен до минимум, възможно е леко зачервяване, което преминава до няколко часа или леко изсушаване на кожата в рамките на 2-3 дни след процедурата, което може да премине в излющване на кожата. Като цяло „Карбоновият пилинг“  е поддържаща процедура, няма задължителен брой сесии, които да се изискват по протокол за постигане на ефект, тъй като той настъпва непосредствено след процедурата, а цялостното озаряване на лицето осезаемо се забелязва в следващите дни след процедурата и отшумяване на зачервяването или излющването на кожата.

Терапевтичния ефект се постига чрез проникването по-дълбоко на нано частиците на карбона в порите и фините бръчки и пори на кожата, които чрез взаимодействие с лазерния лъч се получават „микроексплозии“, премахвайки остатъчния себум и замърсяване от грим и градския въздух. Така се постига „излющването“ на роговия слой на кожата, порите и бръчките се свиват. Метаболитния процес на кожата се засилва, стимулира се полиферативните процеси на дермата и крайния резултата е подмладена кожа с изравнен тен и минимализирани пори. С лазера се убиват всички патогенни микроорганизми и се постига бактерициден ефект. Така акнето се премахва в дълбочина, като се повлиява благоприятно на причинените от него възпалителни процеси.

 

 

Етап 1 от процедурата:

Лазерния – карбонов пилинг започва с дегримиране и дезинфекция на лицето. След това се нанася карбонов гел върху зоните за третиране. Самата процедура е бърза и напълно безболезнена. Александритния лазер взаимодейства с карбоновите нано частици и предизвиква „микроексплозиите“, които спомагат за излющването на мъртвите клетки.

 

 

Етап 2 от процедурата:

 

Регенериращият и подмладяващ ефект на лазера се дължи на загряването на по-дълбоките слоеве на дермата. Това загряване води до засилен синтез на колаген , еластин и хиалуронова киселина.

 

Какво да очакваме, като усещане по време на процедурата на Карбонов пилинг с подмладяващ ефект?

Найбезболезненият пилинг, без загуба на ефективността. Това прави тази терапия толкова търсена и харесвана…..липсва дискомфорта! Няма парене, няма щипане и чувството на изгаряне… Съвсем леко загряване се усеща, което е напълно нормално за физическия процес на „микроексплозията“ на карбоновите нано частици.

 

Предимствата на Карбоновия пилинг с подмладяващ ефект:

 • Напълно безболезнен и комфортен;
 • Излющване на мъртвата кожа;
 • Антибактериален и противовъзпалителен ефект;
 • Стимулиране на регенериращите сили на кожата;
 • Стимулиране на синтеза на колаген и еластин;
 • Унищожава всички патогенни организми, на повърхността на кожата;
 • Свива порите и изравнява тена на лицето;
 • Редуцира производството на себум;
 • Премахва старческите петна;
 • Подмладяващ ефект на кожата.

Времетраене:

55 минути
Цена: 60 лева
 •  

45 мин.

150 лв.

1 / месец

ПРОМОЦИИ

ПРОМОЦИИ ДО КРАЯ НА ЮНИ:

КОЗМЕТИЧНИ ПРОДУКТИ НА ПРОМОЦИЯ  ПРЕЗ ЮНИ: