Cosmetic-center-My-Skin

Интензивна хидратация на лице

Деликатно сваляне  на макиажа на клиента: нанасяне върху лицето на тоалетно мляко, което почиства и обгръща кожата с мекота. Тонирането с лосион допринася за перфектното почистване на кожата, като същевременно я успокоява и тонизира.

Престой под въздействието на вапозон: за овлажняване и затопляне на кожата на лицето с йонизирана пара, съдържаща активен кислород.

Обработване на лицето с ултразвук: спомага за премахване на мъртвите клетки и микрокомедоните по лицето върху основа от термална вода или лечебен лосион.

След затопляне на лицето с вапозон нанасяме хидратираща маска и извършваме козметичен масаж: мануална процедура, при която козметикът със строго определени движения въздейства върху кожната повърхност и подлежащата мускулатура. Масажът на лицето стимулира микроциркулацията, вследствие на което кожата е наситена с кислород, тонизирана и блестяща. По време на масажа върху лицето се въздейства с йонизирана пара, обогатена с активен кислород, който стимулира кръвообращението и обмяната на веществата.

Ултразвукова фонофореза: терапията се извършва с апарат, отделящ ултразвукови вълни, които ускоряват процеса на проникване, разпределение и внасяне на активните вещества, положени върху лицето.

Терапията завършва със сваляне на маската, тониране и нанасяне с нежни масажни движения на подходящ крем според типа кожа на лицето.

Видове хидратиращи масажи в зависимост от използваните продукти:

Хидратиращ масаж с медицинска козметика Avene: подходящо за изключително нетолерантна (чувствителна) кожа или кожа в раздразнено състояние. Използват се следните продукти: Lait demaquillant douceur, Eau thermale Avene, Мasque apaisant hydratant Avene.

 Price Icon 02  Time Icon 04  Frequency Icon 05
55 лв. 60 мин  1/ месец

Хидратиращ масаж с козметика Selvert: подходящо за нечувствителна кожа. Използват се следните продукти Hidractive milk, Hidractive tonik, Hidractive revitalizing mask Selvert.

 Price Icon 02  Time Icon 04  Frequency Icon 05
 55 лв.  60 мин  1/ месец

ПРОМОЦИИ

ПРОМОЦИИ ДО КРАЯ НА ЮНИ:

КОЗМЕТИЧНИ ПРОДУКТИ НА ПРОМОЦИЯ  ПРЕЗ ЮНИ: