Cosmetic-center-My-Skin

Апаратно почистване на лице

Апаратно почистване на лице

Процедурата е подходяща за всеки тип кожа. След деликатното премахване на грима подготвяме кожата с топлинно отпускане с йонизирана пара. Следва приятен и отпускаш масаж със серум, който деликатно отстранява натрупаните замърсявания на повърхностния слой на кожата и омекотява комедоните за по-лесно ръчно отстраняване.

 

Процедурата води до отпускане на кожата с цел по-лесно и безболезнено да се отстранят малките комедони (черните точки) ръчно и с помощта на ултразвукова шпатула. Ръчното избутване на комедоните се извършва с еднократни кърпи. Комбинирането на ръчно и апаратно почистване води до видимо изчистена кожа, гладка и със сияещ тен. Следва сух масаж и дезинфекция на лицето с Дарсонвал, с които се подготвя кожата за 10 минутна маска на лицето и шията, индивидуално подбрана за вашите нужди ,  която има за цел да успокои, подхрани и възстанови кожата ви.

 

Следва процедура със студен чук със серум с Хиалурон, която стяга, охлажда и овлажнява кожата. След края на всички процедури вашата кожа е видимо освежена, подмладена и стегната без следи от почистването и можете веднага да се върнете на работа или към ежедневните си ангажименти. За постигане на дълготраен ефект е добре да правите почистваща процедура веднъж месечно.

Очакваме Ви отново в козметичен център My Skin!

Времетраене:

55 минути
Цена: 60 лева
  •  

55 мин.

60 лв.

1 / месец

ПРОМОЦИИ

ПРОМОЦИИ ДО КРАЯ НА ЮНИ:

КОЗМЕТИЧНИ ПРОДУКТИ НА ПРОМОЦИЯ  ПРЕЗ ЮНИ: