Cosmetic-center-My-Skin

Антицелулитна терапия BODY SCULPT DESTOCK

Антицелулитна терапия BODY SCULPT DESTOCK

Антицелулитна терапия BODY SCULPT DESTOCK е алтернативата на SKEYNDOR на апаратните методи за борба с целулита. АНТИЦЕЛУЛИТНАТА ПРОГРАМА ЗА УПОРИТ ЦЕЛУЛИТ съдържа няколко продукта, които се нанасят без отмиване и които стимулират „топенето” на мастните натрупвания, подобряване на вида на „портокаловата кожа” и превенцията на появата на целулит в третираните места.
Процедурата започва с:

ЗАГРЯВАЩ СЕРУМ С ЕФЕКТ НА РАДИОЧЕСТОТА
Концентрат, който има благотворно, недразнещо загряващо действие, което наподобява действието на радиочестота. Той активира най-горния слой на кожата и загрява третираната зона, като създава идеални условия за процес на изгаряне на мазнини и премахване на подхожните мазнини и целулита. Съдържа екстракти от пелин и естери.
Процедурата продължава с:

ИЗГАРЯЩ МАЗНИНИТЕ СЕРУМ С ЕФЕКТ НА УЛТРАЗВУК
Ионизиран професионален биоактивен серум, който е създаден за да третира проблемите свързани с упорития целулит. Подобрява вида на портокаловата кожа и подпомага отслабването чрез ефект подобен на ултразвука. Обогатен с малинови кетони и други антицелулитни съставки, които стимулират изгарянето на излишните мазнини. Съдържа Глауцин, малинови кетони, кафеин и деривати 5%, карнитин 3%.
Процедурата завършва с:

ОФОРМЯЩА ТЯЛОТО МАСКА
Обвивка за тяло, която позволява ремоделиране на силуета и процеси на отслабване. Нормализира външния вид на кожата, като я прави по-гладка и копринена. Съдържа екстракт от зелено кафе, колаген и пречистващи съставки, които подобряват отпуснатия вид на кожата, следствие от задържането на течности и недостиг на тонус. Съдържа зелено кафе, Йерба мате, колаген и растителни екстракти.

Времетраене:

115 минути
Цена: 120 лева
  •  

115 мин.

120 лв.

6 процедури

Една процедура седмично се препоръчва в поредица от общо 6 последователни процедури за оптимални резултати.

ПРОМОЦИИ

ПРОМОЦИИ ДО КРАЯ НА ЮНИ:

КОЗМЕТИЧНИ ПРОДУКТИ НА ПРОМОЦИЯ  ПРЕЗ ЮНИ: